Gledaj The Mauritanian (2021) cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Srpski Online Sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

The Mauritanian filmovi sa prevodom (2021) u HD formatu! Gledaj The Mauritanian filmove online potpuno besplatno!Strani i filmovi sa prevodom hrvatski i serije.

Gledajte mogu gledati The Mauritanian filmove hrvatski?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/3iOnyaa

Gledajte The Mauritanian Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!

 

The Mauritanian (2021) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( The Mauritanian , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film The Mauritanian?
U studenom 2001. Mohamedou Ould Slahi nalazi se u Mauritaniji, dva mjeseca nakon napada 11. rujna. Mauritanski policajac kaže Mohamedouu da Amerikanci žele razgovarati s njim. Mohamedou pristaje poći s njima.

U Albuquerqueu u Novom Meksiku, u veljači 2005., francuski odvjetnik Emmanuel rekao je odvjetnici Nancy Hollander da se odvjetnik iz Mauritanije obratio njegovoj tvrtki u Parizu u ime Mohamedouove obitelji. Mohamedoua nisu vidjeli otkad je uhićen prije tri godine, a tek su u novinama doznali da ga SAD drže u zaljevu Guantánamo na Kubi i optužen je da je jedan od organizatora 11. rujna. Emmanuel traži od Nancy da to ispita jer ona ima sigurnosnu provjeru iz prethodnog slučaja i može postavljati pitanja koja on ne može. Nancy pristaje provjeriti.

Na konferenciji o pomorskom pravu u New Orleansu, pukovnik Bill Seidel govori pomorskom tužitelju Stuartu Couchu o slučaju Mohamedou koji Seidel želi progoniti. Seidel kaže da se Mohamedou 90-ih borio s Al-Qaedom, a zatim ih je regrutirao u Njemačkoj, te kaže da je Mohamedou regrutirao terorista koji je avionom Stuinog prijatelja uletio u toranj.

Nancy i Teri (njezin kolega odvjetnik) lete dolje u Guantánamo kako bi se upoznale s Mohamedouom. Mohamedou pristaje zaposliti ih kao svoje odvjetnike. U međuvremenu, Stu govori svom timu da prođe kroz sve izvještaje obavještajnih podataka koje imaju kako bi potkrijepili priču protiv Mohamedoua.

Nancy nešto sazna kroz Mohamedouovo pismo koje je primila od njega dok Stu gleda MFR (Memorandum za zapis), pokazujući što se točno dogodilo. U pismu i izvješćima govori se o pojačanom mučenju i postupanju, uključujući seksualni napad na Mohamedoua od strane čuvara Guantanama prema naredbi generala Mandela. General Mandel također je zaprijetio uhićenjem i silovanjem svoje majke. Tako je Mohamedou, da bi spasio svoju majku, lažno priznao da je terorist.

U prosincu 2009. na suđenju je Mohamedou testirao putem video veze do suda. U ožujku 2010. Mohamedou je poslao pismo u kojem ga je obavijestio da je njegov slučaj uspješan, a sudac je naredio njegovo puštanje na slobodu. Prikazan je tekst koji nam govori da će proći još 7 godina prije nego što je on zapravo pušten, jer se vlada žalila. Majka mu je umrla 2013. pa je više nikada nije vidio. Konačno je pušten 2016. godine, nakon što je 14 godina proveo u zatvoru, a da nikada nije optužen.

Konačno, prikazani su snimci pravog Mohamedoua koji se vraća u Mauritaniju. Prikazani su tekstovi koji nam govore da Mohamedou živi u Mauritaniji i da se 2018. oženio američkom odvjetnicom. Imaju sinčića Ahmeda, ali nisu mogli živjeti zajedno kao obitelj i nadaju se da će im neka država omogućiti zaštitu i državljanstvo. Nancy i Teri i dalje su odvjetnice koje rade protiv nepravde, a vidimo i snimke na kojima im Mohamedou daje ogrlice s njihovim imenima na arapskom.

 

 

Kada je pušten The Mauritanian?
U kolovozu 2020. STX Entertainment preuzeo je SAD prava na distribuciju filma. STX International objavit će film u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj, a predprodao je međunarodna distribucijska prava na američkom filmskom tržištu u studenom 2019. [9] Film je u Sjedinjenim Državama objavljen 12. veljače 2021. u kinima, a digitalna potražnja izašla je 2. ožujka 2021. godine.

 

 

Pročitajte zaplet iz filma The Mauritanian        
Dvostruka oskarovka Jodie Foster nalazi se u ulozi Nancy Hollander, braniteljice koja preuzima slučaj Mohamedoua Oulda Slahija, Mauritanca koji je optužen da je angažirao teroriste koji su zabili avione u tornjeve World Trade Centra 11. rujna.

Salahi je bez optužnice i suđenja 14 godina bio zatočen u američkom vojnom zatvoru Guantanamo Bayu. Gubeći nadu, Salahi je pronašao saveznike u odvjetnici Nancy Hollander i njezinoj suradnici Teri Duncan. Cumberbatch je u ulozi vojnog tužitelja, pukovnika Stuarta Coucha, koji za Slahija traži smrtnu kaznu.

 

 


Gledajte The Mauritanian (2021) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte The Mauritanian (2021 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2021 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film The Mauritanian (2021 ) HDRip
The Mauritanian (2021 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte The Mauritanian (2021 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film The Mauritanian (2021 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


The Mauritanian  filmovi sa prevodom online
The Mauritanian  filmovi sa prevodom 2021 
The Mauritanian  filmovi sa prevodom na hrvatski
The Mauritanian  filmovi sa prevodom besplatni
The Mauritanian  filmovi sa prevodom hd
The Mauritanian  filmovi sa prevodom netflix

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments