Barb i Star na putu za Vista Del Mar — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Sr pski (2021) Online Sa Prevodom - Gledalica

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Barb i Star na putu za Vista Del Mar filmovi sa prevodom (2021) u HD formatu! Gledaj Barb i Star na putu za Vista Del Mar filmove online potpuno besplatno!Strani i filmovi sa prevodom hrvatski i serije.

Gledajte mogu gledati Barb i Star na putu za Vista Del Mar filmove hrvatski?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/3FwF1hl

Gledajte Barb i Star na putu za Vista Del Mar Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!

 

Barb i Star na putu za Vista Del Mar (2021) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Barb i Star na putu za Vista Del Mar , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Barb i Star na putu za Vista Del Mar?
Sredovječni najbolji prijatelji Barb i Star po prvi put napuštaju svoj dom Soft Rocka u Nebraski i odlaze na godišnji odmor u Vista Del Mar na Floridi. Strahuju zbog pokušaja nečeg novog. Dva prijatelja sastavljaju priču o ženi po imenu "Trish", koja postaje vodeni duh. Po dolasku pronalaze smještaj u luksuznom hotelu Vista Del Mar i odlučuju se isprobati mnoge izlete, osobito vožnju unutarnjom cijevi s bananom na napuhavanje.

U međuvremenu, ekscentrična negativka, Sharon Fisherman spletkari protiv stanovnika Viste Del Mar. Sharon je tamo živjela kao dijete, a njezina blijedobijela koža i osjetljivost na sunce učinili su je izopćenicom i metom maltretiranja. Planira osloboditi smrtonosne komarce, ubivši sve. Šalje svog poslušnika, Edgara, u Vista Del Mar kako bi postavila svjetionik za usmjeravanje koji će privući komarce kad ih oslobode. Lažno obećava Edgaru da će, ako uspije, konačno zvanično ozvaničiti njihovu vezu.

Barb i Star susreću Edgara u hotelskom baru i počinju se povezivati ​​i zabavljati s njim. Sljedećeg jutra Edgar shvaća da je izgubio mikročip za svjetionik tijekom noći, što je razbjesnilo Sharon. Ona šalje drugog agenta, Darlieja Bunkla, da Edgaru da još jedan mikročip i špijunira ga, Barb i Star. Barb se sastaje s Edgarom, ali osjeća sukob oko toga što ga vidi iza Starinih leđa, te odlučuje da ga više neće proganjati. Star se također sastaje s Edgarom, ali unatoč osjećaju sukoba oko Barb, nastavlja tajno imati seksualni odnos s njim koji se razvija u romantiku.

Starin tajni pokušaj ostavlja Barb samu u odmaralištu, a Barb isprobava sve što Vista Del Mar nudi. Na dan godišnjeg džema od plodova mora odlučuje pričekati Star prije nego što krene na vožnju bananom, ali spazi Star i Edgara kako se seksaju na Edgarovom balkonu. Odlazi se suočiti s Edgarom, ali čuje njegove planove sa Sharon. Ona obavještava Star, koji je optužuje za ljubomoru, dok je Barb optužuje da ju je lagao. Sharon koristi Darliejeve fotografije kako bi uvjerila Edgara da su Barb i Star špijuni te da ga je Star koristila. Naređuje mu da ih ubije. Edgar ih hvata, ali se ne može natjerati da ih ubije, ostavljajući ih u zatvorenom prostoru gdje će biti na sigurnom i postavlja svjetionik. Oni bježe, ali ih Sharon otela i dovela do oceanske litice. Prisiljava žene da skoče i odlazi kako bi se osvetila. Dok padaju, Barbine i Starine culotte djeluju kao padobrani koji im omogućuju sigurno slijetanje na tlo. Pomire se i odlaze zaustaviti Sharon.

Edgar shvaća da mu je Sharon lagala o Barb i Star, da ga nikad nije voljela i namještala mu je smrt. Uočava Star i Barb i pomaže im locirati svjetionik za navođenje. On priznaje svoju ljubav Starju, ali Darlie ih drži na nišanu. Edgar se bori s Darliejem, dok Star i Barb bježe sa svjetionikom, vodenim skuterom izlaze na more kako bi spasili grad. Sharon koristi ljudski top kako bi ih dosegla, vraćajući svjetionik. Međutim, prekasno je i oslobođeni komarci se približavaju njoj. Barb i Star odlaze pod vodu, izbjegavajući komarce. Spašava ih i vraća na obalu Trish, vodeni duh. Sharon stiže na obalu, preživjevši komarce uzevši protuotrov. Star priznaje da se Sharonino neprijateljstvo rađa iz njezinog zlostavljanog djetinjstva i da nikada nije doživjela pravo prijateljstvo. Nudi se da će biti Sharonina prijateljica, kao i ostali stanovnici, otapajući Sharoninu ledenu fasadu. Grad slavi. Barb i Star se voze bananom.

 

 

Kada je pušten Barb i Star na putu za Vista Del Mar?
Barb i Star Go to Vista Del Mar trebali su biti objavljeni u kinu 31. srpnja 2020., ali su zbog pandemije COVID-19 pomaknuti na 16. srpnja 2021. [10] [11] Lionsgate je 11. siječnja 2021. objavio da otkazuje kino prikazivanje filma, a umjesto toga otvorio je film putem premium VOD -a 12. veljače 2021. [12] U kolovozu 2021. objavljeno je da će film dobiti kino u kinima u kinu Alamo Drafthouse Cinema, počevši od 12. rujna 2021. u Los Angelesu, a 19. rujna u cijeloj zemlji.

 

 

Pročitajte zaplet iz filma Barb i Star na putu za Vista Del Mar        
Dvije najbolje prijateljice, Barb i Star, prvi put u životu napuštaju svoj gradić Midwestern kako bi otišle na odmor u Vista Del Mar na Floridi, gdje se uskoro nađu usred avanture, ljubavnih problema i zločinca koji želi ubiti sve u gradu.

 

 

 

 

Gledajte Barb i Star na putu za Vista Del Mar (2021) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Barb i Star na putu za Vista Del Mar (2021 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2021 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Barb i Star na putu za Vista Del Mar (2021 ) HDRip
Barb i Star na putu za Vista Del Mar (2021 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Barb i Star na putu za Vista Del Mar (2021 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Barb i Star na putu za Vista Del Mar (2021 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Barb i Star na putu za Vista Del Mar  filmovi sa prevodom online
Barb i Star na putu za Vista Del Mar  filmovi sa prevodom 2021 
Barb i Star na putu za Vista Del Mar  filmovi sa prevodom na hrvatski
Barb i Star na putu za Vista Del Mar  filmovi sa prevodom besplatni
Barb i Star na putu za Vista Del Mar  filmovi sa prevodom hd
Barb i Star na putu za Vista Del Mar  filmovi sa prevodom netflix

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments