Mortal Kombat — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Sr pski (2021) Online Sa Prevodom - Gledalica

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Mortal Kombat filmovi sa prevodom (2021) u HD formatu! Gledaj Mortal Kombat filmove online potpuno besplatno!Strani i filmovi sa prevodom hrvatski i serije.

Gledajte mogu gledati Mortal Kombat filmove hrvatski?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/3lsaUzy

Gledajte Mortal Kombat Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!

 

Mortal Kombat (2021) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Mortal Kombat , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Mortal Kombat?
U Japanu u 17. stoljeću ubojice Lin Kueija predvođene Bi-Hanom ubijaju ratnike suparničkog klana nindža Shirai Ryu na čelu s Hanzom Hasashijem, uključujući Hanzovu suprugu i sina. Hanzo ubija napadače prije nego što ga ubije Bi-Han, što za posljedicu ima osudu njegove duše na Nizozemski svijet. Raiden, bog groma, dolazi i odvodi Hanzovu preživjelu kćerkicu na sigurno.

U sadašnjosti, svijet Outworlda pobijedio je Earthrealm na devet od deset turnira poznatih kao "Mortal Kombat"; ako Earthrealm izgubi deseti turnir, pravila kažu da će ga osvojiti Outworld. Međutim, jedno drevno proročanstvo kaže da će "krv Hanza Hasashija" ujediniti novu generaciju prvaka Zemlje kako bi spriječili pobjedu Outworlda. Svjestan toga, čarobnjak koji jede duše Shang Tsung, koji je nadgledao posljednjih devet pobjeda, šalje svoje ratnike da ubiju prvake Earthrealma, identificirane znakom zmaja, prije početka sljedećeg turnira. Jednog takvog prvaka, bivšeg profesionalnog MMA borca ​​po imenu Cole Young, zajedno s obitelji napada Bi-Han, koji se sada naziva Sub-Zero. Međutim, bojnik specijalnih snaga Jackson "Jax" Briggs spašava Mlade, upućujući ih da pronađu njegovu partnericu, Sonju Blade. Jax ostaje u borbi s Sub-Zero-om, ali pritom gubi ruke.

Cole prati Sonju do njenog skrovišta, gdje ispituje zarobljenog australskog plaćenika po imenu Kano. Otkriva da su ona i Jax istraživali postojanje Mortal Kombata te da se znak zmaja može prenijeti na svakoga tko ubije prvobitnog nositelja. Napada ih ubojica Shang Tsunga, Syzoth, ali Kano ga ubija uz Cole i Sonyinu pomoć. Putuju do Raidenovog hrama i upoznaju se s aktualnim prvacima Earthrealma Liu Kangom i Kung Laom prije nego što ih dovedu u Raiden, koji je kritičan prema pridošlicama. Pridružuje im se Jax, kojeg je Raiden spasio i opremio kompletom mehaničkih ruku. Shang Tsung pokušava napasti hram, ali biva zaustavljen kada ga Raiden zaštiti od upada. Dok Sonya pomaže Jaxu da se oporavi, Cole i Kano treniraju s Kangom i Laom kako bi otključali njihovu "arkanu", posebnu moć jedinstvenu za sve nositelje zmajevih oznaka.

Tijekom svađe, Kano budi svoju arkanu, sposobnost da ispali laser iz desnog oka. Cole ga ne može probuditi unatoč njegovoj upornosti. Raiden, razočaran Coleom, šalje ga svojoj obitelji, otkrivajući pritom da je potomak Hasashija. Shang Tsung okuplja svoje ratnike, uključujući Kanovog bivšeg saveznika Kabala, kako bi napali hram. Kabal uvjerava Kana da defektira i sabotira štit. Tijekom sukoba, Kung Lao ubija Nitaru, a Jax budi njegovu arkanu, dajući mu snagu i nadograđene ruke. Istodobno, Goro napada Mlade. Cole probudi svoju arkanu, dajući mu oklop i komplet tonfa. On ubija Gora i pomaže u odbijanju napada na hram. Shang Tsung i Sub-Zero su bijesni kada Raiden otkrije Coleovu krvnu liniju prije nego što teleportira većinu boraca Zemljanog svijeta u Prazninu, siguran prostor između domena. Lao se, međutim, žrtvuje braneći Colea.

Cole predlaže plan za podjelu prvaka Outworlda. Raiden daje kunai Colea Hanza, na kojem je još uvijek Hanzova krv, rekavši mu da će se pomoću njega Hanzov duh boriti zajedno s njim. Jax, Kang i Sonya pobjeđuju Reiko, Kabal i Kano, što Sonji omogućuje da stekne Kanoin zmajev žig i stekne sposobnost ispaljivanja ljubičastih energetskih eksplozija kao vlastite arkane. Cole i Sonya zajedno ubijaju Mileenu. Prvotno su se planirali udružiti protiv Sub-Zeroa, ali on otima Coleovu obitelj kako bi ga namamio u borbu jedan na jedan. Nadjačan Sub-Zeroom, Cole koristi kunai i isušuje Hanzovu krv koja je ostala na njemu, oslobađajući Hanza kao osvetoljubivog bauk, Škorpiona. Prepoznavši Colea kao svog potomka, Scorpion mu pomaže da pobijedi Sub-Zero i oslobodi svoju obitelj prije nego što je pod-Zero spalio paklenom vatrom. Zahvaljujući Coleu što ga je oslobodio i zatražio da se pobrine za Hasashi krvničku liniju, Scorpion odlazi kad stižu Raiden, drugi prvaci i Shang Tsung.

Shang Tsung obećava osvetu dok šalje leševe svojih prvaka natrag u Outworld prije nego što ga Raiden protjera. Raiden izjavljuje svoju namjeru trenirati nove ratnike u pripremama za sljedeći turnir i dodjeljuje svojim trenutnim prvacima da ih regrutiraju. Cole zatim odlazi u Los Angeles u potrazi za holivudskim borilačkim umjetnikom i filmskom zvijezdom, Johnnyjem Cageom.

 

 

Kada je pušten Mortal Kombat?
Mortal Kombat međunarodno je kazališno objavljen 8. travnja 2021., zatim je 23. travnja objavljen u Sjedinjenim Državama, istovremeno u kinima na IMAX -u i na streaming servisu HBO Max. Film je dobio kritike kritičara koji su hvalili akcijske sekvence, glazbenu partituru, glumu (osobito Lawson, Taslim i Sanada), vizualne efekte i vjernost te upućivanje na izvorni materijal, ali su kritizirali scenarij, tempo i uvođenje novih glavni likovi. (nije povezano sa znanjem o igrama). Film je zaradio 83,6 milijuna dolara diljem svijeta i bio je hit za HBO Max te je postao najuspješnije izdanje filma do sada.

 

 

Pročitajte zaplet iz filma Mortal Kombat        
MMA borac Cole Young, koji je navikao dobivati batine radi novca, nije svjestan svog nasljeđa - ili zašto je car Outworlda, Shang Tsung poslao svog najboljeg ratnika Sub-Zeroa, u lov na njega. U strahu za sigurnost svoje obitelji, Cole kreće u potragu za Sonyom Blade, koja nosi istog misterioznog zmaja s kojim je Cole rođen. Ubrzo se nađe u hramu lorda Raidena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Tamo Cole trenira s iskusnim ratnicima Liu Kangom, Kung Laom i plaćenikom Kanoom, dok se priprema za borbu s najvećim prvacima. No, hoće li Cole biti snažan da otključa svoju arkanu - neizmjernu snagu svoje duše - na vrijeme da spasi ne samo svoju obitelj, već da jednom zauvijek zaustavi Outworld?

 

 

 


Gledajte Mortal Kombat (2021) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Mortal Kombat (2021 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2021 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Mortal Kombat (2021 ) HDRip
Mortal Kombat (2021 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Mortal Kombat (2021 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Mortal Kombat (2021 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Mortal Kombat  filmovi sa prevodom online
Mortal Kombat  filmovi sa prevodom 2021 
Mortal Kombat  filmovi sa prevodom na hrvatski
Mortal Kombat  filmovi sa prevodom besplatni
Mortal Kombat  filmovi sa prevodom hd
Mortal Kombat  filmovi sa prevodom netflix

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments