50 nijansi sive — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Sr pski (2015) Online Sa Prevodom - Gledalica

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

50 nijansi sive filmovi sa prevodom (2015) u HD formatu! Gledaj 50 nijansi sive filmove online potpuno besplatno!Strani i filmovi sa prevodom hrvatski i serije.

Gledajte mogu gledati 50 nijansi sive filmove hrvatski?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/2YD6pJD

Gledajte 50 nijansi sive Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!

 

50 nijansi sive (2015) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( 50 nijansi sive , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film 50 nijansi sive?
21-godišnja Anastasia "Ana" Steele diplomirala je englesku književnost u satelitskom kampusu Sveučilišta Washington u blizini Vancouvera u Washingtonu. Kad njezina cimerica, Kate Kavanagh, postane bolesna i ne može intervjuirati Christian Gray, 27-godišnju poduzetnicu milijarderku, za fakultetske novine, Ana pristane ući i zauzeti njezino mjesto. U sjedištu Christiana u Seattleu Ana se spotiče kroz sastanak. Christian, koji je te godine prvi govornik WSU -a, zanima se za nju; ubrzo nakon toga posjećuje trgovinu željeza u kojoj Ana radi i nudi fotografiranje uz članak za koji ga je Ana intervjuirala.

Christian poziva Anu na kavu, ali odlazi naglo nakon što Ana prizna da je romantična, rekavši da on nije muškarac za nju. Christian kasnije Ani šalje prve primjerke dvaju romana Thomasa Hardyja, uključujući Tess iz d'Urbervillesa, na poklon, s citatom iz potonje knjige o opasnostima odnosa.

Ana i njezini prijatelji proslavu mature u lokalnom baru. Nakon što je previše popila, Ana spontano zove Christiana, rekavši da joj vraća knjige, te ocjenjuje njegovo ponašanje prema njoj. Christian odlazi u bar kako bi pronašao Anu, koja se zatim onesvijestila. Sljedećeg se jutra probudi u Christianovoj hotelskoj sobi, ali s olakšanjem ustanovi da nisu bili intimni.

Ana i Christian počinju se viđati, iako on inzistira na tome da potpiše sporazum o odavanju podataka koji je sprječava da otkrije detalje o njihovoj dalmatini. Christian objašnjava da ima ropske odnose, ali samo kako je jasno definirano u ugovoru između sudionika. Ana otkriva da je djevica. Dok razmišljaju o sporazumu i pregovaraju o vlastitim uvjetima, te nakon što su posjetili njegovu "igraonicu", sobu prepunu raznih BDSM igračaka, namještaja i opreme, ona i Christian imaju seks. Ana upoznaje i Christianovu majku. Ana pita Christiana koliko je djevojaka živjelo u njegovoj kući dok je on vodi kući.

Christian daruje Ani niz darova i usluga, uključujući novi automobil i prijenosno računalo. Nakon što se Ana i Kate presele u Seattle, Ana se nastavlja viđati s Christianom. Tijekom večere kod Christianovih roditelja, Ana odjednom spomene kako sutradan odlazi u posjet majci u Georgiju. Kasnije, Christian postaje frustriran kada Ana kaže da želi više od jednostrane veze koju on predlaže. Šokirana je kad Christian neočekivano stiže u Gruziju; odvodi je u let, ali ubrzo odlazi kako bi u Sijetlu imao hitan slučaj.

Nakon povratka kući, Ana nastavlja viđati Christiana, koji želi daljnje seksualno eksperimentiranje. Ana u početku pristaje, ali Christian se emocionalno udaljava, uzrujavajući je. Dok još razmatra ugovor i nastoji psihološki razumjeti kršćanina, Ana ga zamoli da pokaže kako bi je "kaznio" zbog kršenja pravila. Christian remenom šiba Aninu zadnjicu. Uzrujana i zgrožena, Ana prekida s Christianom nakon što je zaključila da on nije u pravu za nju, a njegove prakse graniče s devijantnim i pretjeranim.

 


Kada je pušten 50 nijansi sive?
To je prvi nastavak u seriji filmova Fifty Shades, a nakon njega su uslijedila dva nastavka, Fifty Shades Darker i Fifty Shades Freed, objavljeni 2017. odnosno 2018., oba su negativno prihvaćena, ali su bila komercijalno uspješna.

 

 

Pročitajte zaplet iz filma 50 nijansi sive        
When college senior Anastasia Steele steps in for her sick roommate to interview prominent businessman Christian Grey for their campus paper, little does she realize the path her life will take. Christian, as enigmatic as he is rich and powerful, finds himself strangely drawn to Ana, and she to him. Though sexually inexperienced, Ana plunges headlong into an affair -- and learns that Christian's true sexual proclivities push the boundaries of pain and pleasure.

 

 


Gledajte 50 nijansi sive (2015) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte 50 nijansi sive (2015 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2015 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film 50 nijansi sive (2015 ) HDRip
50 nijansi sive (2015 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte 50 nijansi sive (2015 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film 50 nijansi sive (2015 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


50 nijansi sive  filmovi sa prevodom online
50 nijansi sive  filmovi sa prevodom 2015 
50 nijansi sive  filmovi sa prevodom na hrvatski
50 nijansi sive  filmovi sa prevodom besplatni
50 nijansi sive  filmovi sa prevodom hd
50 nijansi sive  filmovi sa prevodom netflix

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments