Petar Zecimir: Skok u avanturu — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Sr pski (2021) Online Sa Prevodom - Gledalica

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Petar Zecimir: Skok u avanturu filmovi sa prevodom (2021) u HD formatu! Gledaj Petar Zecimir: Skok u avanturu filmove online potpuno besplatno!Strani i filmovi sa prevodom hrvatski i serije.

Gledajte mogu gledati Petar Zecimir: Skok u avanturu filmove hrvatski?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/3oOX3FB

Gledajte Petar Zecimir: Skok u avanturu Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!

 

Petar Zecimir: Skok u avanturu (2021) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Petar Zecimir: Skok u avanturu , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Petar Zecimir: Skok u avanturu?
Vjenčanje Thomasa McGregora i Bea McGregor održava se sa svim njihovim prijateljima, ljudskim i životinjskim. Zec Petar prihvaća ovaj novi dio svog života. Nakon medenog mjeseca, Thomas pomaže Bei u knjigama priča za njenu djecu temeljenim na Petru i njegovim prijateljima. Peter je pomalo zaprepašten znajući da su ga knjige prikazale kao nestašnog. Bea tada poštom dobiva pismo od izdavača koji želi distribuirati njezine knjige.

Thomas i Bea odvode Petera, Benjamina, Flopsyja, Mopsyja i Cottontaila u susret izdavaču Nigelu Basil-Jonesu. Nigel predstavlja svoj marketinški plan prema zečevima, koji Petra prikazuje kao loše sjeme. Čak vide i bilbord za potencijalni film o zecu Peteru, zbog čega izgleda potpuno zlobno. Uplašeni Petar odlazi iz grupe i odlazi u grad gdje susreće starijeg zeca po imenu Barnabas. Barnaba prepoznaje Petra kao sina svog starog prijatelja, no hvatači životinja ih tužno hvataju i odvode do kilograma kućnih ljubimaca. Bea počinje predavati prava na svoje knjige Nigelu, u dogovoru da se knjige neće pretvoriti u neku imovinu za preuzimanje gotovine. No, postaje očito da je to Nigelov plan jer je poznat po tome što je jednostavne koncepte pretvorio u nešto za komercijalniju i suvremenu publiku.

Petra i Barnabu prima djevojčica Amelia i drži ih u kavezu. Barnabas uspijeva osloboditi sebe i Petra uz pomoć svoje posade: miša Samuela Whiskersa, jezivog mačka Toma Kittena i njegove sestre Mittens. Svi odlaze u grad s hranom nakon što su upali u hladnjak. Thomas i Bea tada pronalaze Petra i odvode ga kući dok se Barnabas vraća u svoje skrovište.

Sljedećeg dana, Peter vodi Benjamina i njegove sestre da mu se pridruže u susretu s Barnabinom posadom. Barnaba prepoznaje Petrovu obitelj i svima njima otkriva svoj veliki plan. On i njegova posada žele opljačkati s poljoprivrednog tržišta, a njihov veliki rezultat su pakiranja suhog voća. U međuvremenu, Thomas i Bea ponovno se susreću s Nigelom kako bi razmotrili dizajn zečeva. Thomas počinje shvaćati da Nigelove ideje nisu u najboljem interesu Beaina djela. Zečevi prikupljaju pomoć svojih prijatelja životinja gđe. Tiggy-Winkle, Jemima Puddle-Duck, Jeremy Fisher, Pigling Bland, Felix D'eer i Tommy Brock kako bi izvukli svoju pljačku. Nakon što su osušeno voće ubacili u kamion za bijeg, sve životinje, uključujući Benjamina i sestre, uhvaćene su od strane ljudi koji lupaju kućne ljubimce. Na Petrovo zaprepaštenje, pokazalo se da je Barnabas samo njega i njegove prijatelje koristio da suho voće zadrži za sebe. Čak je i namjerno upoznao Petra u gradu nakon što je o njemu pročitao u njegovoj knjizi, a da nije ni upoznao Petra. Svatko je kriv Peteru što ih je uvalio u ovaj nered, dok se on sam osjeća krajnje užasno.

Peter poziva Thomasa za pomoć u oporavku prijatelja. Nakon što su svojim kamionom udarili u zalogaj, odlaze do Bee po pomoć dok je ona na sastanku s Nigelom i drugima iz izdavačke kuće. Bea shvaća Nigelove namjere i izvlači svoje priče iz njegova društva. Nakon što je razgovarala s Thomasom, pristaje pomoći njemu i Peteru da oporave sve svoje prijatelje.

Peter, Benjamin i sestre zatim odlaze u Barnabasino skrovište gdje okreću stolove vezujući Barnabasu i njegovu posadu za konopce tako da ih sve odvuku kad vlasnik obližnje krojačke kuće ode u svom kamionu. Tada ih svi zarobljavaju, a Barnabu vraćaju tamo gdje je jednom pobjegao. Kunići zatim vraćaju svo suho voće svojim vlasnicima. Zečevi se ponovno pridružuju Thomasu i Beau dok se voze kući s Peterom koji je odlučio biti spremniji slušati one koji ga vole.

U prvoj sceni sa srednjim kreditima, Bea i Thomas dobivaju djevojčicu dok se otkriva da je objavljena druga knjiga, pod nazivom Zec Peter 2. U drugoj sceni sa srednjim kreditima, pijetao i njegova djeca vjeruju da se gužvaju u ujutro (baš kad se raspršivači uključuju) kako bi spasili farmu od "vatrene kugle" (sunca).

 

 

Kada je pušten Petar Zecimir: Skok u avanturu?
Petar Rabbit 2: The Runaway bio je kazališno pušten u Australiji 25. ožujka 2021. godine [12], u Velikoj Britaniji 17. svibnja, a u Sjedinjenim Državama 11. lipnja.

U početku je trebao biti objavljen u Sjedinjenim Državama 7. veljače 2020. [6], prije nego što je vraćen na 3. travnja 2020., ranije u Australiji 19. ožujka, a u Ujedinjenom Kraljevstvu 27. ožujka [13]. Film je ponovno odgođen za 7. kolovoza 2020. zbog pandemije COVID-19. [14] Zatim je dodatno odgođeno do 15. siječnja 2021. u Sjedinjenim Državama, [15] zatim do 2. travnja [16], pa opet do 11. lipnja. [17] Datum je zatim pomaknut na 14. svibnja prije nego što se ponovno vratio na 2. srpnja [18], zatim se još jednom pomaknuo na 18. lipnja [19], a zatim još jednom natrag na 11. lipnja, nakon uspjeha filma na kino blagajnama izvan Ujedinjene države.

 


Pročitajte zaplet iz filma Petar Zecimir: Skok u avanturu        
Neko vrijeme je prošlo otkako su Petar Zecimir i Tomica zakopali ratnu sjekiru, barem prividno. Biba, Tomica i zečevi osnovali su improviziranu obitelj ali unatoč svim nastojanjima, Petar nikako da se riješi svoje nestašne reputacije. Tražeći avanturu izvan sigurnosti vlastitog vrta, Zecimir otkriva cijeli novi svijet u kojemu se njegovi nestašluci cijene. Ali u trenutku kada njegova obitelj odluči sve riskirati kako bi ga pronašla, Petar mora odlučiti kakav zec želi biti.

 

 

 

Gledajte Petar Zecimir: Skok u avanturu (2021) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Petar Zecimir: Skok u avanturu (2021 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2021 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Petar Zecimir: Skok u avanturu (2021 ) HDRip
Petar Zecimir: Skok u avanturu (2021 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Petar Zecimir: Skok u avanturu (2021 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Petar Zecimir: Skok u avanturu (2021 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Petar Zecimir: Skok u avanturu  filmovi sa prevodom online
Petar Zecimir: Skok u avanturu  filmovi sa prevodom 2021 
Petar Zecimir: Skok u avanturu  filmovi sa prevodom na hrvatski
Petar Zecimir: Skok u avanturu  filmovi sa prevodom besplatni
Petar Zecimir: Skok u avanturu  filmovi sa prevodom hd
Petar Zecimir: Skok u avanturu  filmovi sa prevodom netflix

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments