Paw Patrol — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Sr pski (2021) Online Sa Prevodom - Gledalica

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Paw Patrol filmovi sa prevodom (2021) u HD formatu! Gledaj Paw Patrol filmove online potpuno besplatno!Strani i filmovi sa prevodom hrvatski i serije.

Gledajte mogu gledati Paw Patrol filmove hrvatski?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/3lr5Xqz

Gledajte Paw Patrol Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!

 

Paw Patrol (2021) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Paw Patrol , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Paw Patrol?
U Adventure Bayu se vozač kamiona sudari i visi iznad visećeg mosta u gradu. Kapetan Turbot nailazi na scenu i zove Rydera koji šalje štence PAW Patrol u akciju. Chase, policijsko štene, spašava vozača kamiona.

U međuvremenu, u obližnjem Adventure Cityu, glavni neprijatelj PAW Patrola, bojnik Humdinger, nedavno je izabran za bojnika (iako je kasnije otkriveno da je on jedini kandidat na glasačkom listiću). Znajući za Humdingerove zloglasne prijestupe u Foggy Bottomu, jazavčar po imenu Liberty zove tim. Chase kaže da ne ide zbog toga što je imao "povijest" u gradu dok je bio malo štene, ali Ryder ga uvjerava da se vrati. Tim dolazi i smješta se u svoje novo sjedište. U međuvremenu, Humdinger koristi uređaj koji se zove Cloud Catcher kako bi raščistio vrijeme kako bi mogao izvesti svoj vatromet. Emisija postaje zbunjujuća i ekipa je upozorena. Žure ravno u prometnu gužvu, ali stiže Liberty i vodi ih do Vijećnice. Uspijevaju se pobrinuti za situaciju, ali Chase ne uspijeva spasiti neke ljude koje tada umjesto njih spašava Marshall. Ogorčeni Humdinger govori svojim poslušnicima Butchu i Rubenu da se riješe Patrole ŠAPA na sve potrebne načine.

Nekoliko dana kasnije, Humdinger gradi proširenje linije podzemne željeznice s nekoliko inverzija sličnih rolerkosterima. Putnike razbija i zarobljava naglavačke. Štenci ih spašavaju, ali Chase se smrzne kad ga strah obuzme, pa ga prisili spasiti Skye. Ryder predlaže da se Chase odmori od svojih dužnosti, ali to ga jako uzrujava i tjera ga da pobjegne nakon što je optužio Rydera da je odustao od njega kad stvari postanu teške, ali uskoro ga zarobljavaju Humdingerovi poslušnici. Tim otkriva da je nekoliko pasa nestalo i Ryder ih povezuje s Humdingerom. Liberty je namjerno zarobljena i odvedena je u zatvor za školu poslušnosti gdje je pretvorena u psa gdje upoznaje pudlicu Delores iz špijunske doline i spašava Chasea i ostale pse koji potom jure Rubena i Butcha.

Ryder vodi Chasea tamo gdje ga je pronašao i govori mu zašto ga je odabrao jer je bio najhrabriji pas kojeg je sreo. Chaseov ovratnik vraćen mu je i izjavljuje da se vratio na slučaj. U međuvremenu je Clocher Catcher postao kritičan, a kreatorica Kendra Wilson suočava se s Humdingerom. Uništava daljinski upravljač i otkriva svoju zgradu koja se zove Humdinger Heights. Stroj oslobađa tjedan dana lošeg vremena. Kendra zove tim i Liberty dobiva svoje vozilo i uniformu, bez ovratnika i oznake za štence, privremeno se pridružujući timu. Tim se vozi do Humdinger Heights i tjera ih na improvizaciju. Chase je uspio spasiti civile, Marshall, Rubble i Rocky su radili na tome da zadrže civile unutar zgrade, Zuma i Liberty odlaze do kanala kako bi spasili obitelj, a Skye odleti u zrak kako bi zaustavila Hvatača oblaka.

Ryder ide liftom do glavnog ureda. Ryder spašava Humdingera tjerajući ga u dizalo i brže ga spuštajući u prizemlje. Ryder se odmara kako bi se spustio niz okno dizala, ali oluja uništava toranj i zarobljen je u zgradi kada padne. Chase se dovezao kako bi ga spasio. Chase vidi Ryderovo svjetlo s druge strane zgrade. Uskoro je htio otrčati na drugu stranu, pakovanje mu je palo i on je zalajao da ga uklone. Osjećajući se kao da može biti hrabar, Chase iskorištava vjeru i odlazi na drugu stranu, Chase vidi Rydera prikliještenog ispod krhotina. Chase i Ryder zajedno rade kako bi ga oslobodili. Nakon toga dijele trenutak i kasnije napuštaju zgradu, dok Skye uništava hvatača oblaka u napadu u stilu kamikaza. Izbacila se iz aviona prije nego što se srušio i odletjela natrag u grad.

Nakon ovoga nebo je ponovno vedro i sunčano, Ryder i Chase izlaze iz zgrade i štenci odahnu kada ih vide na sigurnom. Ryder je ponosan na svoj tim, a građani su izašli iz zgrade čestitajući na dobro obavljenom poslu, ali bojnik Humdinger pokušao je pobjeći. Chase ga uhićuje zbog nevolja koje je nanio gradu (krajnji nemar, ugrožavanje javnosti i dognap). Humdinger je rekao da ga štenci nikada neće uhititi i da ga ne mogu uhititi jer je on glavni. Pokušava pobjeći što je brže moguće, ali Skye ga svojim mini dronom zaustavi. Gradonačelnik Humdinger ljut je na Patrolu ŠAPA, ponizivši ga pet puta u jednom danu.

Tim dobiva ključ Adventure Citya na velikoj svečanosti. Liberty postaje službeni član, čime je konačno ispunila svoje težnje. Ryder počinje držati govor, no prekida ga poziv Harrisa, jednog od pasa iz psećeg zatvora, koji je rekao da ima problema na rivi, što je dovelo tim da se odveze u pomoć dok se pjesma svira. Liberty sada ima svoj vlastiti ovratnik koji će pristajati uz odjeću.

U pripisima se prikazuje da su gradonačelnik Humdinger i posada katastrofe tijekom cijelog filma uhićeni i zatočeni zbog svojih zločina.

 

 

Kada je pušten Paw Patrol?
The film had its red carpet premiere at the Vue Leicester Square in London on August 8, 2021.[9] It was theatrically released in the United Kingdom and Ireland one day later.[10] and in both Canada and the United States on August 20, 2021.[11] It was also made available on Paramount+ on the same day. The film received mostly positive reviews from critics and became a box office success, grossing over $117.4 million worldwide against a budget of $26 million.

 

 

Pročitajte zaplet iz filma Paw Patrol        
PAW Patrol: The Movie is a 2021 Canadian[4] computer-animated action-adventure comedy film based on the television series PAW Patrol created by Keith Chapman. The film was produced by Spin Master Entertainment, the toy company behind the series, with animation provided by Mikros Image. It was directed by Cal Brunker, who co-wrote the screenplay with Billy Frolick and Bob Barlen from a story by Frolick. It is the first of several planned films produced under the Spin Master Entertainment banner. In the film, Ryder and the pups are called to Adventure City to stop Mayor Humdinger from turning the bustling metropolis into a state of chaos.

 

 

 

Gledajte Paw Patrol (2021) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Paw Patrol (2021 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2021 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Paw Patrol (2021 ) HDRip
Paw Patrol (2021 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Paw Patrol (2021 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Paw Patrol (2021 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Paw Patrol  filmovi sa prevodom online
Paw Patrol  filmovi sa prevodom 2021 
Paw Patrol  filmovi sa prevodom na hrvatski
Paw Patrol  filmovi sa prevodom besplatni
Paw Patrol  filmovi sa prevodom hd
Paw Patrol  filmovi sa prevodom netflix

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments