Gledaj Vlak u snijegu (1976) cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Srpski Online Sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Vlak u snijegu filmovi sa prevodom (1976) u HD formatu! Gledaj Vlak u snijegu filmove online potpuno besplatno!Strani i filmovi sa prevodom hrvatski i serije.

Gledajte mogu gledati Vlak u snijegu filmove hrvatski?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/30hGp7v

Gledajte Vlak u snijegu Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!

 

Vlak u snijegu (1976) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Vlak u snijegu , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film Vlak u snijegu?
Na Jabukovcu u Velikom Selu žive tri đaka četvrtog razreda. Zovu se Ljuban, Draga i Pero. Učenike te seoske škole učitelj povede vlakom na izlet u grad. Tamo su, u tiskari zahvalili na besplatnom putu u Zagreb pjesmom, a naposljetku su otišli u zoološki vrt. Međutim, učitelj se u gradu razboli i ostaje u bolnici, a djeca se moraju sama vratiti. Na povratku ih zatekne zimsko nevrijeme i vlak stane pred snježnim nanosom. Zahvaljujući pomoći djece, željezničari oslobađaju vlak.

 


Kada je pušten Vlak u snijegu?
Film Vlak u snijegu, kao i roman Mate Lovraka prema kojem je nastao, još je uvijek jednako popularan danas kao i 1976. kada je snimljen. Režirao ga je Mate Relja, koji je ujedno i preradio knjigu i napravio scenarij. Sniman je u Zagrebu, u selima Grginac, Tomaš i Ciglena u okolici Bjelovara te na željezničkoj pruzi Bjelovar-Kloštar Podravski. U kina je stigao 10. lipnja 1976. godine. Glavne uloge tumače Slavko Štimac (kao Ljuban), Gordana Inkret (kao Draga) i Željko Malčić (kao Pero).

 


Pročitajte zaplet iz filma Vlak u snijegu        
Nakon što su osnovali zadrugu, učenici i njihov domaćin Ljuban s učiteljem odlaze na izlet u grad. U gradu se učitelj razboli i ostaje u bolnici te se učenici kući moraju vratiti sami. Snježni nanos blokirao je prugu i tu počinju problemi. Uz njih je brižni kondukter koji ih ohrabruje. Kako će se snaći mali zadrugari? Hoće li nakon oštrih svađa prevladati sloga?

 

 

 

Gledajte Vlak u snijegu (1976) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Vlak u snijegu (1976 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (1976 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Vlak u snijegu (1976 ) HDRip
Vlak u snijegu (1976 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Vlak u snijegu (1976 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Vlak u snijegu (1976 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Vlak u snijegu  filmovi sa prevodom online
Vlak u snijegu  filmovi sa prevodom 1976 
Vlak u snijegu  filmovi sa prevodom na hrvatski
Vlak u snijegu  filmovi sa prevodom besplatni
Vlak u snijegu  filmovi sa prevodom hd
Vlak u snijegu  filmovi sa prevodom netflix

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments