Gledaj The Survivalist (2021) cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Srpski Online Sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

The Survivalist filmovi sa prevodom (2021) u HD formatu! Gledaj The Survivalist filmove online potpuno besplatno!Strani i filmovi sa prevodom hrvatski i serije.

Gledajte mogu gledati The Survivalist filmove hrvatski?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/3lo6hGF

Gledajte The Survivalist Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!

 

The Survivalist (2021) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( The Survivalist , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

 

Što je film The Survivalist?
Godinu i pol nakon pada civilizacije od izbijanja virusa, bivši agent FBI -a prisiljen je zaštititi mladu ženu, koja je imuna na bolest, od opasne bande koja je lovi predvođena psihopatom koji vjeruje da će to iskoristiti da spasi svijet.

 

Kada je pušten The Survivalist?
The Survivalist (2021) was released on VOD platforms on October 1, 2021.[8] It made available on Redbox kiosks for DVD rental on October 1, 2021.[9] It will be available at retailers on DVD and Blu-Ray on October 19, 2021.

 

Pročitajte zaplet iz filma The Survivalist        
Ana, a former hotel worker, leaves her old life behind to join a group of girls living in a submarine. During her stay, Ana gains great instincts during the war. She starts to enjoy her free new life but soon discovers the truth behind the women: they send radio transmissions to war soldiers to lure them to their deaths and also kill other men to prove that women are not to be messed with. Disgusted, she realizes she is not a killer, and with the help of some soldiers she joins, she turns against the other women.

 


Gledajte The Survivalist (2021) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte The Survivalist (2021 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2021 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film The Survivalist (2021 ) HDRip
The Survivalist (2021 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte The Survivalist (2021 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film The Survivalist (2021 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


The Survivalist  filmovi sa prevodom online
The Survivalist  filmovi sa prevodom 2021 
The Survivalist  filmovi sa prevodom na hrvatski
The Survivalist  filmovi sa prevodom besplatni
The Survivalist  filmovi sa prevodom hd
The Survivalist  filmovi sa prevodom netflix

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments